Recent bekeken
Gratis verzending bij bestellingen boven €50
0
U heeft nog geen artikelen
in uw winkelwagen.
Alle bestellingen boven €50
worden gratis verzonden
sfeer huis winkel logo


Retourneren van uw bestelling

SfeerHuisWinkel.nl vindt het belangrijk dat u als klant tevreden bent over de door u bestelde producten.

Bent u toch niet tevreden met het door u bestelde product, dan kunt u het artikel binnen 14 dagen na ontvangst retourneren, behalve wanneer het product speciaal voor u op aanvraag is besteld en/of in opdracht voor u wordt uitgevoerd.

Na de bedenktermijn tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, kunnen wij de door u bestelde producten helaas niet meer retour nemen of omruilen.

Voor het retourneren van bestelde artikelen dient u altijd eerst contact op te nemen met onze klantenservice. Producten die retour worden gezonden, dienen ongebruikt te zijn en in staat van aankoop te verkeren. Wij nemen geen gebruikte of beschadige producten retour.

U dient ervoor te zorgen dat het artikel degelijk verpakt is bij retourzending. Retourzendingen dienen voldoende te worden gefrankeerd. SfeerHuisWinkel.nl neemt geen retourzendingen in ontvangst die niet voldoende zijn gefrankeerd.

Wanneer SfeerHuisWinkel.nl het product in goede staat retour heeft ontvangen, worden de door u retour gezonden artikelen gecontroleerd. Wanneer het product volgens de bovenstaande voorwaarden is geretourneerd, ontvangt u uw aankoopbedrag, exclusief verzendkosten, binnen 14 dagen teruggestort op uw bankrekening.

Retourneren van artikelen welke kapot zijn geleverd dienen te worden geretourneerd met een foto van het kapotte artikel.